Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tåget

förstår mig inte på
människor
de sviker varandra ljuger
och bär falsk vittnesbörd
om de själva får fördelar
Vem bryr sig var de trampar
och lämnar efter sig ruiner
gör människor vad som helst
för slippa vara ensamma?
nätack steg av tåget
för hundra år sedan

nu ska plantera om
ett blomskott i en kruka
färgen bra till väggen
den vandrande juden
kommer skjuta långa rankor
får en väggampel




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-10 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP