Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåren var inte ensam



Tåren var inte ensam
kroppen manade till flera
En stilla fåra banade en väg

Sinnet svarade stilla
uppmuntrade till att omfamna flödet
Mängden är gränslös
samlas i själens tårekärl

När tiden är inne
bevattnas sårens åker
Tårarna mognar
ger en oväntad öppning

Läkningen kanske aldrig fullt blommar
men helar i takt med att tårekärlet töms
Krafterna återvänder
klarare ögon ser




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-10 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP