Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaccinerad


är idag immun mot blodsugare
som ger olika sjukdomar
även mot dem som går i skor

diskriminering tar sig
olika uttryck
smyger sig försåtligt fram
i ord och gester
insikter ger luft under vingarna
varje morgon ger möjligheter
glöm inte det klokuggla
hjärtekram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-05-11 04:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP