Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suset i Skogen



I det tidiga morgonljuset
djupt in i skogsbrynet
ekar en förlorad tids återsken

Minnen av dagar som flytt
öden som format
viskar genom skogens sus

Naturen suckar tungt
över bristen på respekt för fädernas arbete
vars frukter vi nu lever i




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-11 06:00



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Like.
2024-05-11

  rostspik VIP
Känner igen mig i associationsbanan.
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP