Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesfrid

Vaknar åter till en solig dag
Trött men glad efter en rolig och energigivande gårdag
 
Insikt om att kärlek inte behöver vara perfekt, bara äkta 
och att den aldrig går att stoppa 
Äkta kärlek finner oftast sin lösning
 
Tillåter mig därför att få känna dessa känslor för Dig
samtidig som jag tillåter mig att leva fullt ut
 
Tillåter mig att få fortsätta drömma om Dig
och hoppas på att du en dag knackar på min dörr
 
Tills dess omfamnar jag livet och allt det vackra i det



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-11 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP