Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det började ju bra



studsade då jag såg mitt ansikte i spegeln
hade jag fått två rynkor mellan ögonbrynen?
de fanns inte där igår

har insett lägger 40 % av min tid på djuren
de betalar tillbaka genom sitt sällskap
men Baylie´s ger mig ibland migrän
blev tvungen städa i köket
torka hela golvet lika bra då måste dra fram soffan
han kissade på Sotis liggplats i fönstret
och avslutade med att vattna blomman!

han blev givetvis utvisad!






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-05-11 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP