Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för du läser kram


humor hjälper klokuggla


stunden då vi känner
det tippar över
hittar vi något skratta åt
Då finner vi en droppe energi
har strött ut vallmofrön
behöver kasta ut
ett tunt lager jord ovanpå
så de gror
snyggat till det värsta mot gatan
väntar till morgondagen
plantera melonplantan
och några tomater

grästrimmern får vänta till sist






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-11 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP