Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välmående

Glädjen håller i sig, mår bra
Njuter och älskar
Älskar livet och Dig
 
Du som saknas mig
Befrielsen av att för sig själv erkänna
och inte streta emot
 
Jag kan älska Dig och samtidigt må bra och leva
Önskar så att du också kan älska och må som jag



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-11 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP