Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Back on track!

Skön söndag
 
Solen på bästa humör även idag
Bränner hett på min nakna rygg
Ett fantastiskt lugn har infunnit sig
 
Mitt kämpande äntligen över
Inga fler inre stridigheter
Tillåter mig att älska precis vem och hur jag vill 
och ingen kan hindra mig
 
Förtroligt snack med nära och förstående vänner krävdes
Samtal som borde skett för länge sedan 
hade besparat mig en hel del smärta
 
 



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-12 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP