Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Sommarfest *


Fågelkvitter tillsammans
med solens sken väcker
alla möjliga lustar

som låter oss
leva och uppleva
dag efter dag
barfota springer vi
genom ett hav fyllt
Av vågor av grönska

och fester
solen fortsätter att
smeka oss i ansiktet
med sina varma
händer och tar oss
på promenader

och vuxna lekar
där finner vi en
en kort lycka
under en sommarnatt
blir Lyckan ett

skratt med tårar
i ögonen som
naggat tidens tand

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-13 09:44



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Sommarn kommer med leklusta för alla.
2024-05-13

  Sparvögat VIP
Varma toner vilar i dina fina ord…
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP