Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noter, Katter och Morgonbuller



På pianot vilar noterna,
på pallen tronar katten.
Grannen sjunger till
den självspelande flygeln.
Morrande hunden,
är utan musikörat.
Uppflugen på grenen,
spanar ugglan ut.
Nyvakne gästen,
letar efter tänderna.
Mannen i huset,
bakar sina frukostbullar.
Katten ger upp,
noterna blev för svåra.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-13 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP