Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Bihotellet


som jag tog med hem
Då lejonet flyttade
ville ge alla pupporna
en chans överleva
det gjorde de
och även i år
bokar nya gäster rum
på hotellet
har satt upp flera
de sitter under tak
skyddade under vinter
du är bäst klokuggla kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-13 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP