Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Tvivel


Jag står vid ett vägskäl
där jag måste välja spår.

Och följer mitt hjärtas slag,
genom trycket som driver på.

Ett val så självklart i ljusa timmen
men om natten kommer tvivlen.

Allas anklagande blickar på mig
när förväntningarna inte infrias.

Upplever en splittring
mellan tanke och känsla.

En oavgjord brottningsmatch
där ingen vinner
men där jag står som förlorare.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-13 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP