Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda mig!


Morgon.

Dagen efter psykologbesöket.

Jag har lyckats ta mig in i duschen, men vet inte om jag orkar torka håret. Det vore att frångå rutinen.

Mina rutiner...

Somnade med kläderna på igår igen.

Jag börjar få svårt att ta mig ut.

Psykologen föreslog att jag kanske kunde få injektioner istället....

Nej, tack.

Jag föredrar att ta min medicin oralt.

Försöker att inte oroa min bättre hälft som är på en viktig utställning hela veckan. Så jag bad psykologen ringa läkaren.

"Du kanske skulle gå tidigare till läkaren?"

Två dagar till läkarbesöket. Klarar jag det?

Ta koncentrationsprover.

Se om det finns utrymme till att öka på.

Jag vet inte?

...men

Något måste göras.

Rädda mig!

Jag vill inte bli inlagd igen.




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-05-14 01:52



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
prova kolloidialt silver. det är mirakelmedicinen mot allting.
2024-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP