Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite till


Kaffe och cigaretter
Te med mjölk
Grönt te allena
Vatten ur kranen
Någon gång en cola zero
Spritfri 12 år

Dagarna går
Jag har slutat räkna
Nästan tre månader i frihet
Jag är så rädd
Så fruktansvärt rädd
Att jag ska tvingas till ECT igen
Att jag ska tvingas bli instängd igen

Jag darrar i själen
Ångesten jag känner inför att behöva besöka sjukhuset slår allt just nu
Jag är så rädd för att berätta för läkaren
Och om jag ska vara så sårbar inför läkaren
Kommer nog frågan upp igen
"Kan du inte låtsas som om jag aldrig varit här?"
Svaret kommer vara nej

Min bättre hälft har viktiga arbetsuppgifter denna veckan
Lämnar på morgonen och kommer inte hem förrän det blir kväll och jag sover
Jag biter ihop och bara bönar och ber om att jag ska orka två dagar till
Spela att saker inte är så illa som det är
Egentligen vill jag att han håller min hand
Följer mig till sjukhuset, men denna veckan är det omöjligt

Bara lite till
Även om mössan åker på
Bara lite till




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-14 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP