Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla spöken klokuggla

Nog är det så
i skydd av nattens mörker
det är där
alla spöken kryper fram
en fåfäng önskan
de kryper tillbaka
i Pandoras ask?
eller har även underjorden
tröttnat på deras
repriser och spottade
ut dem?

rättvisan hinner en dag ifatt dem
han har redan tagit mått
på deras träfrack
Alla möter hans ansikte
och känner igen hans
svarta dräkt och blänket
från lien











Fri vers av the wildcat VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-05-14 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP