Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det barkar åt helvete


Jag tar på mig mössan
Gömmer mitt huvud
Tänk om tankarna läcker ut igen?

Skyddar huvudet så gott jag kan
Jag är så rädd
Det barkar åt helvete

Jag har inte tappat greppet ännu
Men jag vet att det är nära förestående
Det måste stoppas nu

Håll mig i handen när vi sover
Jag vill inte oroa
Så jag undviker frågor som skulle få mig att sitta på psykakuten

Men...
Jag är på väg dit igen
Psykakuten

Och jag har inte ens glömt min medicin

De sjuka tankarna har börjat komma
Så jag tar på mig mössan två dagar




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Music mind VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-14 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP