Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trollfabriker uggleben



kan man annat än kikna av skratt?
spelet för galleriet förstås
fastän bevisen lagts på bordet
efter luften gått ur ballongen
fortsätter såpoperan som tidigare
demonstrera på gatorna
avsätt regeringen
bura in skurkarna som blir feta
på andras bekostnad
varför har svenska folket blivit så flata
programmerade gå i samma led
ut på gatorna med röda banér
nu får svenska folket nöja sig
med en feg usling som frotterar sig
med trollfabrikerna
hur tänkte de när de lade rösten i urnan
den som har krut i näven
och höjer rösten den blir tystad
av en kula
skurkar finner alltid nya vägar
trots alla undersökande journalister

det har diktaturerna bevisat
folket måste vara enat för att lyckas
i kampen mot översittare som
suger ut de mindre bemedlade




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-14 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP