Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

I feel like Im alone when Im with you, that is why you feel like home




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-05-14 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP