Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärling hela livet

Som lärling,
i livets skola,
blir man aldrig helt färdig.

När man är klar,
blir man den där omänniskan.

Så,
som människa,
förblir man lärling hela livet.






Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-14 12:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att vi är ständiga elever i livets skola.
2024-05-15

  Kungskobran VIP
Thomas Tranströmer skrev
Man blir aldrig färdig
och det är som det ska
2024-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP