Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Kalendern *


Det finns inga dagar i
vår kalender
som är
sammanhängande längre
de blir tomma dagar som markeras med x
Ja med antal x
Dagarna flyter runt i kalendern
-rutinen konsumerade oss som
två olösta ämne i en tyst natt

Vi rör oss långsammare
än någonsin i en förskrämd
tid som började
brinna lika mycket som
livet som gick upp i rök
sakta sakta
som en gammal
-vänskap

och trädgårdens förfall
blev ett magnifik utrymme
mellan dem antal x dagarna
tills vi glömde stänga vattenkranen

© E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-14 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP