Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

QUIET LOVE THIS MIND

 

I’M SERIOUS I’M TIRED OF WORKING

I’M MAKING MASTERPIECES

AND THIS MIND NEEDS A SHOT OF LOVE !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Page Goldenboy VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-14 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP