Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I trädet utanför


Lärkan



Lämnar alla
fönster och dörrar
ut på glänt

Öppnar upp
allt det där
som varit fruset
och innestängt

Hör hennes
ljusa röst
i trädet utanför

Den lärka
som drillar allra mest
när det äntligen är vår









Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-15 07:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag öppnar fönstret och lyssnar på koltrastens underbara serenad i C dur.
Våren är här på riktigt
2024-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Underbart med fågelsång!
Sång på gång, som Curt & Roland sjöng.
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP