Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Jag föll i Mörkret *



Jag föll i mörkret utan att
kunna stanna och fortsatte att falla
Natten drog mig med
all sin kraft längst ner
så jag lärde mig att sluta gråta
att inte visa känslor
totalt avskärmad

jag söker fortfarande ett ljus
i min själ inom mig
Jag hittar inget ljus härifrån
jag fortsätter att klättra från detta
Mörker

och jag vill lappa ihop mitt pussel
Och Mitt hjärtats
gråt sparar jag
till nästa mach

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-15 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP