Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På filten bland klöver och äng



Den blomstertid som kommer
med förväntans ljusa dar
där längtan söker former

Kärlekens lågan klar och het
lusten att i varandra sammanflätas
söker gränser i dess frihet

På filten
bland klöver och äng
i myset där det sker
där ron vaggar i sömn varefter




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-05-15 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP