Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten utforskar utmattning, ärliga frågor och livets mening


Frågorna som öppnar dörrar


Skidåkaren glider genom livets lopp,
med ett så fint flyt,
utsikten hoppfullt öppen.

Men tappar fästet,
tröttheten tar vid,
strävar efter att resa sig,
trots striden inuti.

Ligger kvar,
tankarna svartnar,
kraven blir för tunga,
orken vacklar nu.

Tappar fokus och målet,
var kommer jag ifrån och vart ska jag,
vad gör jag här?

Med frågorna som öppnare,
öppnas en dörr,
på nyfunnen kraft han nu stakar vidare.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-15 10:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag får mina svar från mig själv,
det blir alltid så bra svar
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP