Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns ingen glädje-

i mig i dag igen.
8 stycken anfall i går.
i natt från klockan 12 15skulla gå på toa.
gick ut i hallen fick springa in till fläkten
5 10 .sen 8 38-10 55. sen 12 tiden när min syster ringde-
oro o skräcken har tvättat min son inte hemma
försöker göra saker emellan så jag kan börja göra saker igen.
vaknade klockan 14 oo i dag-
kunde inte andas tog nässpray direkt-
tänkte ni skal inte lyckas jävlas med mig igen
gick ut i rumt satt mig på balkongen.
min syster dotter ringde.
hon o jag pratar om det andliga-
skiter i om grannarna hör-
känner hennes hat uppifrån -samma på natten.
hon dunkade o slog i golvet i morse.
hämtade min medicin o you gurt i köket -
hon håller en vaken hela nätterna
-jag tänker när händer nåt så vi som bor här slipper kvinnan-
av birgitta15ö5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-15 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP