Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykeltur bland molnen



Drömskt svävar jag på ett moln
fri från jordens tyngdkraft
i en kropp som lyder

Cyklar runt sjön
med utsikt över höga berg och djupa dalar
Philadelphia Orchestra
spelar i bakgrunden
medan jag trampar i takt

Länge cyklar jag…






Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-16 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP