Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En högsommardag i parken



Är det så här man
en gång vill sitta?

I svalkande skugga
under ett av träden
på en bänk
en grönskande
högsommardag

Och lyssna till
ringduvans
pockande läte
Se mig, hör mig
Jag finns !!

Bland
allt det där vackra
och sköna
man fortfarande
minns










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-17 08:47



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En skön text att vila i oavsett ålder. Vi behöver de där stunderna av ro att hämta ny kraft ur.
2024-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Det hör till. Att man varvar ned.
Läs Tomas Sjödins böcker.
Särskilt "Det händer när du vilar".
Samt Jesaja 30:15-18.

Under en stillsam promenad i grannskapet denna eftermiddag kände jag: Detta är vår vrå i världen. Jag älskar denna plats.
Stillhet innebär att ladda batterierna och att reflektera.

Jag är ingen ungdom längre. Och heller inte 100% frisk och kry. För mig betyder lugnet, t ex på en parksoffa under ett träd, så oerhört mycket.

2024-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Ja, tänk att sitta där och känna lugn, ro och harmoni.
2024-05-17

  ULJO
Så underbar text
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP