Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denfert Rochereau

På en parkbänk vid Denfert Rochereau
I Pariskvällens lyktsken, de gröna lyktorna
Några möss sprang arbetande runt på trottoaren
Parisskymning, ensam

Mannen som sålde Baklava
Längs handelsgatan rökte folk vattenpipa
Jag och min syster




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 13 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-17 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP