Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrtio tusen bitar

Hjärtat brister
i fyrtio tusen bitar
förvirrad över
vilken bit ska hon först skydda
fortsätter allt ont och smärta
i mörkrets rike
ruiner och tårar i alla bilder
triumferar alla slags grymheter
vissa applåderar
andra bara blundar
några fäller krokodiltårar
andra gömmer sig bakom falska repliker
Men en sak alla mörkrets härskare glömmer
Inget hjärta förtjänar orättvisa och tortyrer
Oskyldiga själar kan inte dömas till utrotning
genom människojakt och Safari Trading
Och rättvisans händer hittar
någon gång alla syndiga demoner.
https://www.poeter.se/Skriv+Text?text_id=2501734




Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-19 14:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Må fredens och kärlekens öppna händer vinna över krigets och hatets knutna nävar.
2024-05-20

  Öknens Ros VIP
Det godas strid mot det ondas, en ständigt bestående kamp.
2024-05-20

    Sefarge VIP


Hoppfullt skrivet,att
tron må övervinna
förtvivlan och
vissa"sakers"
hemska till
stånd,för
vad ann
-ars?

2024-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP