Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den första av de två automatiska grindarna öppnar sig. I höjd med den öppnar sig den andra. Till höger ligger frukt och grönsaker. Fem varianter av äpplen i lådorna bara ett par steg från ingången. Mittemot dem hyllor med rödlök, vitlök och gul lök. Mella


Tre Två Ett

Kanske hade det fungerat att prata
att lära och leta
att finnas och synas
att bjuda och dela
om något fungerat lär jag aldrig få veta

Hur kunde jag gjort i stället för så här
rullat ut mattor av rött
bjudit på tystnad och lisa
visat på ömhet och styrka
varit allt annat än trött

Vad borde jag gjort i stället för det här
undvikit rötter och grenar
parerat gropar och stup
forcerat grindar och staket
duckat flygande stenar




Fri vers av Sape VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-19 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP