Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Allt är inte guld

Allt är inte guld som glimmar,
det kan också vara glaskristall.

Tupén ska kammas och limmas
för att dölja ditt håravfall.

Ingen får ju ana,
fast alla redan vet,

att frisyren knappast döljer
din stora hemlighet.

Hela livet är en modevisning,
i att snyggast mannekänga.

Du som finns där under skalet
göms av din ytliga fåfänga.




Bunden vers (Rim) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2024-05-19 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP