Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Kärleken övergav sin tid -

 

 


-Kärleken övergav sin tid -

Den lämnade ett obotligt sår

Tilliten brast - lögner tog över

   kärleken övergav ingenting

därför det fanns ingenting

   Tiden övergav alla fina minnen

©E Nordin 

 




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-20 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP