Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astronauten

I ett vakuum hörs det inga ljud,
och där går det inte heller att andas,
så att våra hjärtan kan få slå.

I ett stort tomrum utav tystnad,
i en oändlig rymd av mörker, finns
det ändå strimmor av ljus ändå.




Fri vers (Fri form) av Hubert
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-20 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert