Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester

Bättre att låta tårar få falla,
än att försöka hålla tillbaka allt,
och se hur allt rinner ut i sanden.




Bunden vers (Haiku) av Hubert
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-20 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert