Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återtagen kontroll

Känslan av att åter ha landat i mig själv är skön

Forcerade många av mina tidigare gränser av stolthet
Gränser som med facit i hand var helt rätt satta
och bör återupprättas

Saker och ting blir inte alltid vad man önskar 
men ångrar inget då jag satsade allt på det jag
med hela hjärtat trodde på
 
Man måste våga chansa ibland
Ser det som en lärdom i livet



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-21 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP