Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I omlopp



En
rundgång
kring
livet som går

Av
sekunder
minuter
timmar och år

När
årstider
skiftar från
vinter till vår

Ska
vi själva stå
i cirkelns mitt
och minnas

Alla
de stunder
vi fått
och allt det
som med åren
kommit och gått





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-21 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP