Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration:Tankar nära vattnet av Lottie Ålhed


Längtan till havet

Vi från havet kröp upp på land
minnet av detta dyker upp ibland
det är en längtan obeskrivbar
den finns för alltid kvar




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-21 09:36



Bookmark and Share


  ULJO
Fint.
Det sägs att vi komna ur havet.
2024-05-21

    Lena Söderkvist VIP
Jajamen, så är det. Just därför att människan är beroende av havet bosätter hon sig gärna vid vatten. En dikt full av insikt om vår egen art.
2024-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP