Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Eruption av MaLo


Ånger

Går det att göra något åt
går det att säga förlåt
eller är möjligheten förbi
måste det så förbli
eller finns det en chans
till acceptans
av mitt förlåt
så länge efteråt




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-21 10:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det verkar ibland
Bli ihopblandning
hos Svenskarna
med en ursäkt
och ett förlåt
Och att stor
-sint kunna
själv förlåta
andra för
deras
gjorda
Fadäser
;)
2024-05-27

  Anya VIP
Håller med Lena under.....ett förlåt och korrigering. Annars är inte förlåtet mycket värt. Vi är inte mer än människor....vi gör fel. Så ett förlåt bör räcka. <3
2024-05-22

    Lena Söderkvist VIP
Oftast räcker det med förlåt och göra om, göra rätt. Det är min åsikt, även om det inte gäller i samtliga fall. Bra fråga att vädra hur som helst. En evighetsfråga där jag misstänker att svaren går isär.
2024-05-21

  Leif Daniel Isaksson VIP
viktiga frågeställningar du ger - gillar det!
2024-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP