Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Förlorat herraväldet

Jag har förlorat herraväldet över styrningen.
Stabiliteten havererar,
ekipaget drar till vänster
och tippar ner i ett djupt dike.

En stark känsla av uppgiven frustration
och sorg kommer över mig.

Vad jag trodde var möjligt att kontrollera
var ju självaste livet.

Inser att jag måste bita i det sura äpplet,
acceptera det som händer,
kämpa för att ta mig upp på vägen igen.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-21 14:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kanske får lita på
Kvinno-väldet
istället?
För vad sadistiskt
elakt galna gubbar
Som Putin.Orban
och Trump tycker?
;)
2024-05-21

  Leif Daniel Isaksson VIP
insikten suger ibland :)
2024-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP