Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonen från ett öppet fönster



Den lågmälda tonen från ett öppet fönster
ger vingar åt ömma hjärtan
en ton som växer i takt med minuternas rytm

På gatan växer en kör
främlingar och vänner förenas
drivna av en outtalad längtan
som är svår att formulera

I kören hörs nu en unik röst
ingen stämgaffel är nödvändig
ingen körövning krävs
i hjärtats djup växer en ton i tystnad

Länge talade staden om det som inträffade
ingen förklaring erbjuds
ingen önskar förklara vad som hände
tonen lever kvar i körens hjärta







Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-21 19:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Snygg assonans. Det öppna fönstret får mig att tänka på Fröding. " Och det är som jag såge en gavel stå vit
och ett fönster stå öppet däri"

Vackert av din penna.
2024-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP