Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VI ÄR VARANDRAS

Vi är varandras

och maj är oss nära

med klorofyllbrus i sin mylla

Vad kan man mera

än detta begära?

Jo, äras ska Den

som bör hyllas!

 

Han är oss närmare

än själva maj

närmare än allt det gröna

Han andas liv

under sliten kavaj

Han skapade allt det sköna!

 

Vi är varandras

och Han är vår Fader

Han bor i oss genom Sin Ande

Här där vi bor

häs står husen i rader

men vi bor nog ändå 

på landet

 

 

Vi är varandras

och kärlek är kittet

med vilket Gud fogat

oss samman

Vi har ett bättre liv

än genomsnittet

bättre än Gnistan

och Flamman!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-05-22 04:08



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fint Larz, hälsa till Alemnesh.
2024-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP