Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beckmörkt

Nånting upprepar sig
Något som inte får vara där
Livstecken hos svarta gatan

Om ni inte kommer med,
så får ni helt enkelt stanna

De många har inte gjort så mycket väsen av sig,
men de få är i ständig rörelse

Har blivit fångad av skiljt väsen
Något som stör mig ända in i märgen

Våren, konsten, vilsenheten
Beckmörkt i mitt lilla sovrum




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-22 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP