Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmånens serenader



Nattens dunkla täcke
ler belåtet
innan gryningen smyger på

Nattens ljud formar
ger mening till nattdrömmarna
fantasierna blommar nu fullt ut

Nattens dofter
att insupa universums oändliga rymd
en svindlande tanke

Fullmånens serenader ett crescendo
efterlängtat av få
nu dansar vi återigen nattsflamenco




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 12 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-22 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP