Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänningsfält som rymmer livet



Den grånande kvinnan
full av färg och liv
med blommiga klänningar
ett leende som lyser upp rummet

Den gråtande mannen
sprudlande av liv
en musiker som sprider glädje

Den skrattade tonåringen
full av upptåg och trams
gråter sig till söms när ingen ser
är ensam





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 13 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-22 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP