Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du svävar där-

i din himmel-
med våra två söner.
grattis på din dag.
på din födelsedag.
en dag var du våra kära.
vi tänker på dig.
du har missat mycket-
med alla barn o barn barn.
du har missat deras värme.
o kärlek.
du har aldrig funnits där.
för du är i guds himmel-
våra barn fick lida.
fick vara hos dig.
sista veckan på jorden.
du grät o du grät.
du hade kapat ditt ben.
ända upp till ljumsken
du hade fått blodpropp-
nu fortsätter du sväva.
i himmelen hos våra söner roine o jim22.5 2024 skrev 7 40 i dag satt i köket i dag-
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-22 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP