Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedstämd ledsen i dag

på mitt liv just nu-
jag kämpar o kämpar.
för att må bra.
den där ondskan ovan på-
forsätter sitt rökande.
jag får anfall jag får kämpa.
.att få luft.
jag har börjat gå ut med hunden-
får inte för minna barn.
eftersom jag får anfall.
inte kan andas.
tänker håller i minbalkong om jag får anfall.
ledsen så ledsen på mitt liv.
har suttit i köket sen halv 7 i morse.
mitt blodtryck var 101,52.i morse mår dåligt.
gick i alla fal ut med hunden.
är gråt färdig när jag inte har nån kraft-får bara be gud o änglarna o kraft
ja g känner när det är tungt att andas hoppas bara nån slänger ut.
kvinnan här ifrån å man kan andas.
sitter o sover små stunder i soffan av birgitta 22.5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-22 12:37



Bookmark and Share


  Soulsearcher VIP
Låter ruggigt det där.. om det är självupplevt.. Du beskriver den där känslan så intensivt..
2024-05-22
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP