Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamant likör

Nästan blåklintsvitt.
Den jag var före oss.
Men inte desto mindre.
Saknar blick av rådjursregn.
Ibland så förtrollande nära.
Jag kan känna sommarens tafatta smekning.
Som om syrenen ännu sveper sitt magiska spö.
Över påfågelns lagun jag hör dig viska.
Inte mer.
Inte mindre.
Alldeles lagom.
Som snö.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-22 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP