Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mänskligheten sörjer nu den avlidne indier som odlade sin tjugosjunde säsongskörd, innan den berömda personen 'tog ned skylten'. Personen ifråga blev känd för världen först då det kom till känna att han bytt gröda från en till en annan.


Älskade sport (I)




Få saker, händelser, samlar och kallar andra
som just sport. Främst då frågesport.
Som du vet är sport ett kallt krig.
Ett kall, där många nog känner sig kallade.

Det bildas massor av program som har med
tävlingsinstinkten att göra och då kan
verkligen människor som vet vem
som kom på elfte plats i Franska portogirot.

Vem postade flest brev hem under första
världskriget och vem kom elva som
bästa krypskytt under andra
världskriget och vem lagade till den bästa

fältransonmaten för officerare över fanjunkarens
grad under tredje världskrigets första vecka?
Undersökningar av saken försvåras något
av att själva krigets utbrott fick 97 % av individer

att duka under när de första som striderna inleddes
av de rena barbarerna vilka släppte lös horder
ja rent av sådan som stått nu i startgropar
så länge och väntat på vem som skulle vara först att

trycka på knappen och inleda den världsomspännande
kapplöpningen för att som spränga målsnöret på
själva upploppet. Den som skulle ha skrivit
historien gömde sig snöpligt nog i ett grottsystem nära

havets bottenlösa sörja som den nu mer okända lagunen
vid påsköns grafiska läge på en glob då någon glömt
kvar på båten som ankrats just söder om själva
inloppet till ön vilket avsides en smula är så belägen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-22 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP